21 Decembrie 2016Sursa: IGPR

URMĂRIT INTERNAȚIONAL PENTRU OMOR, PRINS DE POLIȚIȘTII ROMÂNI

Un bărbat urmărit internațional de autoritățile judiciare din Republica Cehă pentru uciderea unei femei, a fost prins de polițiștii români.  

La data de 20 decembrie a.c., polițiștii specializați în urmăriri din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, împreună cu cei din cadrul I.P.J Iași, au depistat, în București, un cetățean român, de 30 ani, din Iași, urmărit internațional de autoritățile judiciare din Cehia și cercetat de acestea pentru săvârșirea infracțiunii de omor.

Începând cu data de 10 decembrie a.c., cel în cauză a fost urmărit național la solicitarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași, măsura fiind dispusă prin ordin al Inspectoratului General al Poliției Române.

Acesta este bănuit de autoritățile judiciare cehe că, în seara zilei de 10 august a.c., aflându-se în interiorul unui apartament din localitatea Liberec – Republica Cehă, ar fi atacat și ucis cu un cuțit o femeie de naționalitate cehă, în vârstă de 24 ani.

La aceeași dată, urmăritul a fost prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București care l-a reținut pentru 24 de ore, iar în aceeași zi Curtea de Apel București a dispus arestarea sa pentru 15 zile.

Cel în cazuă a fost încarcerat în arestul central al Poliției Capitelei.

     

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii