Caută în arhivă
Afişează

În ultima săptămână, 32 de șoferi care circulau cu viteză excesivă pe autostrăzi au fost depistați de polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale a Poliției Române. Cea mai mare viteză înregistrată a [...]

Citeşte tot

În urma a două acțiuni desfășurate sub coordonarea de specialitate a Direcției de Poliție Transporturi, au fost confiscați peste 110 metri cubi de lemn pentru care nu existau documente legale.

Citeşte tot

Avem o unitate deţinătoare de valori şi bunuri? Trebuie înţelese riscurile la securitatea fizică, trebuie identificaţi factorii ce pot declanşa riscul, şi astfel, putem preveni incidentele, fără intervenţia autorităţilor.

Citeşte tot

Peste 200 de sancțiuni au fost aplicate și 11 infracțiuni au fost constatate, în urma unei acțiuni desfășurate de polițiștii de la transporturi din Bucureşti, Craiova, Timişoara, Cluj, Braşov, Iaşi, Galaţi şi Constanţa.

Citeşte tot

Poliţiştii români şi partenerii de pe teritoriul celorlalte state membre Schengen au depistat, în ultima săptămână, 576 de persoane, 87 de autovehicule, 61 de documente și 2 plăcuțe de înmatriculare, care făceau [...]

Citeşte tot
24 Septembrie 2017Sursa: IGPR

SEZON ESTIVAL 2017 - LA FINAL

În Sezonul Estival 2017, la nivel național, Poliţia Română a desfăşurat peste 32.000 de acţiuni şi a intervenit la aproape 320.000 de intervenţii ale cetăţenilor.

Citeşte tot
24 Septembrie 2017Sursa: IGPR

PERSOANE SUPRAVEGHEATE JUDICIAR

Poliţia Română verifică, periodic, modul în care persoanele puse sub supraveghere judiciară îşi respectă obligaţiile, iar în cazul încălcării acestora, sesizează instanţa competentă. În ultima [...]

Citeşte tot

Poliţia Română a predat autorităților italiene un cetățean italian urmărit internațional, pentru executarea unei pedeapse de 16 ani de închisoare pentru infracțiuni de criminalitate organizată.

Citeşte tot

Centura de siguranţă a dovedit, de-a lungul timpului, că poate salva vieți sau atenua șocul unui accident auto.

Citeşte tot

În ultima săptămână, în urma acţiunilor desfăşurate de Poliţia Română, au fost depistate 166 de persoane care erau dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată.

Citeşte tot

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii