21 August 2016Sursa: IPJ Vaslui

REȚINUT DE POLIȚIȘTI PENTRU CONTRABANDĂ CU ȚIGĂRI

Poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui și ai Direcţiei Operaţiuni Speciale - Inspectoratul General al Poliției Române au depistat în flagrant delict un bărbat, de 44 de ani, bănuit de contrabandă cu ţigări./  30.000 de ţigarete de contrabandă au fost ridicate în vederea confiscării.

La data de 18 august a.c., polițiștii de investigare a criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui au depistat în flagrant delict, pe o stradă din municipiul Iași, un localnic, în vârstă de 44 de ani, în timp ce transporta 30.000 de țigarete de proveniență Republica Moldova.

Din cercetări a reieșit faptul că, bărbatul ar fi distribuit țigarete, provenite din contrabandă, pentru a fi comercializate în municipiului Vaslui.

În aceeași zi, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară la locuința acestuia, de unde au ridicat, în vederea cercetărilor, 14.000 de lei și 2 laptop-uri, iar autoturismul folosit pentru transportul țigaretelor a fost indisponibilizat.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti și prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Împotriva celui în cauză, instanța de judecată a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 zile.

La acțiune au participat și polițiști ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vaslui și Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Iași.

Galerie foto

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii