12 Noiembrie 2016Sursa: IPJ MUREŞ

PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE FURT

 

La această oră, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureş și  Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliției Române efectuează 54 de percheziţii la locuinţele unor persoane fizice, bănuite de săvârşirea infracţiunilor de furt şi furt calificat precum şi la sediul unei persoane juridice.

La data de 12 noiembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mureş, efectuează 54 de percheziţii  (53 la locuinţele unor persoane fizice şi una la sediul unei regii autonome de stat cu profil de transport feroviar).

Din cercetări a reieşit că, în perioada 2015-2016, persoanele vizate ar fi sustras cantităţi mari de combustibil, în mod repetat, prin diferite dispozitive artizanale aplicate pe motorul locomotivelor pe care îşi desfăşurau activitatea.

O parte din combustibilul sustras era folosit în scop personal, iar o parte era comercializat sub preţul pieţei.

Peste 60 de persoane vor fi conduse la audieri, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

La acţiune participă peste 125 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, care sunt sprijiniţi de jandarmi din cadrul Inspectoratul Judeţean de Jandarmi şi Gruparea Mobilă de Jandarmi „Sabin Motora”.

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii