15 August 2016Sursa: IPJ SUCEAVA

CERCETAT PENTRU OPERAȚIUNI ILEGALE CU ERBICID

Polițiștii din Suceava, sub coordonarea Direcţiei Arme, Explozivi și Substanţe Periculoase a Poliției Române, au prins în flagrant delict un bărbat care avea asupra sa aproape 300 de flacoane de erbicid de contrabandă, pe care încerca să îl comercializeze pe internet. Produsele, în valoare de peste 150.000 de lei, au fost confiscate.

La data de 13 august a.c., sub coordonarea Direcţiei Arme, Explozivi și Substanţe Periculoase a Inspectoratului General al Poliţiei Române, polițiștii Inspectoratului de Poliţie Județean Suceava au organizat o acţiune de prindere în flagrant delict a unui bărbat, bănuit de operațiuni ilegale cu substanţe destinate erbicidării şi protecţiei plantelor.

Cel în cauză, de 32 de ani, din Republica Ucraina, a fost depistat în parcarea unei firme din județul Suceava, având asupra sa 299 de flacoane de erbicid.

Din cercetări a reieșit faptul că produsele ar fi fost introduse fără drept în ţară, în cursul anului 2016. Ulterior, bărbatul ar fi încercat să le comercializeze prin intermediul unui site de vânzări.

Produsele, a căror valoare de piață este de aproximativ 150.000 de lei, au fost confiscate, urmând să fie expertizate.

Cercetările sunt continuate în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare şi contrabandă calificată.

 

Galerie foto

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul(click pe link)

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii