14 Septembrie 2016Sursa: IGPR

570.000 DE ȚIGARETE DE CONTRABANDĂ, RIDICATE DE POLIȚIȘTI

În urma unei percheziții și a unei acțiuni de prindere în flagrant delict efectuate în județul Suceava, polițiștii au ridicat 570.000 de țigarete din Ucraina, fără documente legale. Țigările erau transportate disimulate într-un autovehicul, iar depozitarea lor se făcea tot în mod disimulat, în pivnița unei case.

În seara zilei de 13 septembrie a.c., în jurul orei 23.50, polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice – I.G.P.R. împreună cu polițiștii din cadrul I.P.J. Suceava au surprins în flagrant delict patru persoane în timp ce încărcau într-un autotovehicul, prevăzut cu un spațiu destinat disimulării bunurilor, 30.000 de tigarete de proveniență Ucraina

Ulterior, în urma  unei percheziții, polițiștii au descoperit, într-un spațiu disimulat aflat în pivnița casei, 540.000 de țigarete produse în Ucraina.

De asemenea, au fost identificați trei bărbați, cu vârste cuprinse între 33 și 46 de ani și o femeie, de 33 de ani, bănuiți de implicare în activitatea ilicită.  

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, prejudiciul estimat fiind de 285.000 de lei.

Față de cele patru persoane s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 pentru a dispune cu privire la formularea către instanța de judecată a propunerilor de măsuri preventive.

La efectuarea verificărilor a participat o echipă de inspectori vamali din cadrul Direcției Regionale Vamale București.

Galerie foto

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul(click pe link)

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii