În conformitate cu Regulamentul său de organizare şi funcţionare, Centrul de Formare şi Perfecţionare a Poliţiştilor "Nicolae Golescu" Slatina este o instituţie de formare profesională continuă nonuniversitară, a personalului din instituţiile publice de apărare, ordine publică şi securitate naţională, subordonat nemijlocit Inspectoratului General al Politiei Române.

Detalii

Înfiinţată la 1 februarie1968, Şcoala de Agenţi de Politie „Vasile Lascăr" Câmpina se numără printre primele şcoli aparţinând Ministerului de Interne care au pregătit poliţişti, oameni implicaţi în problemele comunităţii prin desfăşurarea activităţilor specifice de menţinere a climatului de ordine şi siguranţă publică,de prevenire şi combatere a fenomenului infracţional. 

Detalii

Sub îndemnul „Per aspera ad astra” („Pe cărări aspre spre stele”), Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca, înființată în anul 2004, a pregătit în spirit european, în specializarea ordine publică, mii de tineri gata să răspundă nevoilor comunității.

 

Detalii

Centrul Naţional Chinologic “Dr. Aurel Greblea” Sibiu, este o instituţie de învăţământ bugetară, cu personalitate juridică, subordonată Inspectoratului General al Poliţiei Române, cu competenţe naţionale în domeniul chinotehnic și având atribuții specifice.

Detalii

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul(click pe link)

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii