18 Februarie 2017Sursa: IGPR

PERSOANE DATE ÎN URMĂRIRE, DEPISTATE DE POLIŢIŞTI

În ultima săptămână, în urma acţiunilor desfăşurate de Poliţia Română, au fost depistate 199 de persoane care erau dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată.

În perioada 10 - 16 februarie a.c., poliţiştii din întreaga ţară au depistat 111 persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 70 de minori. Aceştia au fost încredinţaţi familiilor sau internaţi în centre pentru minori şi nu au fost victime ale vreunei infracţiuni.

De asemenea, au fost depistate 88 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 69 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 4 aveau mandate de arestare preventivă, 12 persoane aveau emise pe numele lor mandate europene de arestare, iar 3 aveau emise sentinţe de internare în unităţi medicale de specialitate.

Exemple:

• Un bărbat, de 32 de ani, din comuna Rebricea, județul Vaslui, care se sustrăgea executării unei pedepse de 4 ani și 6 luni de închisoare, pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor, a fost depistat, la data de 11 februarie a.c., de polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Timiș și a fost încarcerat în Penitenciarul Timișoara.

• Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui au depistat, la data de 13 februarie a.c., un bărbat, de 27 de ani, din Voinești, județul Vaslui, care se sustrăgea executării unei pedepse de 2 ani și 8 luni de închisoare, pentru comiterea  infracțiunii de tentativă de omor. Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Vaslui.

• La data de 14 februarie a.c., polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au depistat un bărbat, de 22 de ani, din București, care se sustrăgea executării unei pedepse cu închisoarea de 5 ani, pentru comiterea  infracțiunii de tâlhărie. Acesta a fost încarcerat în Penitenciarul Rahova.

 

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul(click pe link)

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii