22 Iulie 2016Sursa: IGPR

GRUPARE SPECIALIZATĂ ÎN TRAFIC DE DROGURI, DESTRUCTURATĂ

Poliţiştii de combatere a crimijnalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. - din Tîrgu-Mureş au destructurat o grupare infracțională specializată în trafic de cannabis./ 7 persoane sunt cercetate sub control judiciar, iar o persoană a fost arestată preventiv.

La data de 20 iulie a.c., 23 de poliţişti specializați în combaterea criminalităţii organizate din Tîrgu Mureş, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Tîrgu-Mureş, au efectuat 14 percheziții la locuințele a 12 persoane bănuite de comiterea de infracțiuni de trafic de droguri de risc.

La activități au participat și polițiști de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca.

Cei în cauză sunt bănuiți că ar fi vândut droguri de risc la prețul de 50-60 lei gramul mai multor persoane din localităţile Sighişoara şi Tîrgu-Mureş, majoritatea minore.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate, în vederea analizării şi confiscării, cantități de muguri și plante de cannabis.

Cele 12 persoane au fost conduse la sediul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Tîrgu-Mureş, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

În urma administrării probatoriului, faţă de 7 tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 26 de ani, din Sighişoara şi Tîrgu-Mureș, a fost dispusă măsura controlului judiciar, iar o persoană a fost arestată preventiv.  

La percheziţii au participat jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi „Regele Ferdinand I” Târgu Mureș.                            

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii