21 Noiembrie 2023Sursa: IGPR

CERCETAT PENTRU TRAFIC DE DROGURI

La data de 16 noiembrie 2023, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova, au efectuat o percheziție domiciliară, în municipiul Craiova, la un bărbat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc, în formă continuată.

 

Din cercetările efectuate a rezultat că, pe parcursul anului 2023, acesta ar fi deținut și comercializat, în mod repetat, droguri de mare risc (cocaină), pentru sume între 1.000 și 1.200 de lei.

 

Interacțiunea inițială cu clienții s-ar fi realizat prin intermediul unor aplicații criptate, iar, după stabilirea cantității (de drog de mare risc) și a prețului, tranzacția s-ar fi efectuat în mod direct.

 

La data de 16 noiembrie 2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova au dispus reținerea bărbatului, pentru 24 de ore.

 

În cursul zilei de 17 noiembrie 2023, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dolj a dispus  arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

 

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

 

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul(click pe link)

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii