09 Iulie 2017Sursa: IGPR

PROIECTUL ‚,SISPOL 2”

       Prin intermediul Proiectului ‚,SISPOL 2” sistemul informatic pe care îl gestionează Poliția Română, unul dintre cele mai complexe din țară, își va dezvolta securitatea și performanța, contribuind astfel la sporirea calității muncii operative a polițiștilor.  

Proiectul este finanţat de Comisia Europeană, în cadrul Programului Naţional Fondul pentru Securitate Internă  - componenta  cooperare polițienească, derulându-se pe parcursul a 36 de luni, în perioada 25 noiembrie 2016 – 24 noiembrie 2019.

Obiectivul general al proiectului este asigurarea securității, performanței și disponibilității sistemului informatic al Poliției Române, unul dintre cele mai complexe din România, în scopul creșterii capacității de stocare și transmitere a datelor, concomitent cu asigurarea disponibilității sistemelor care gestionează informații de interes polițienesc.

Pe parcursul implementării proiectului se vor achiziţiona echipamente hardware precum și servicii de implementare, mentenanţă şi suport tehnic în vederea asigurării suportului IT&C necesar eficientizării fluxurilor de lucru operaționale ale Poliţiei Române.

Proiectul are un buget de 33.625.035,70 de lei, din care 25.218.776,78 de lei reprezintă finanţarea Uniunii Europene şi 8.406.258,92 lei cofinanţare.                                                     

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii