23 Februarie 2021Sursa: SCCO COVASNA

PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE CONTRABANDĂ

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Covasna și  procurorii D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Covasna au descins la domiciliile unor persoane bănuite de constituirea unui grup infracțional organizat și contrabandă.

Astfel, la data de 22 februarie a.c., au fost efectuate 14 percheziții domiciliare, în județul Covasna și au fost puse în executare 13 mandate de aducere.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 4.611 de pachete de țigarete, de diferite mărci, care nu prezentau timbre fiscale, 14 telefoane mobile, 78.138 de lei și 9.750 de euro.

Totodată, 13 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Covasna, în vederea audierii, iar, față de 3 dintre acestea, procurorul a emis ordonanțe de reținere pentru 24 de ore. Ulterior, față de două persoane a fost luată măsura controlului judiciar.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul B.C.C.O. Brașov și  I.P.J. Covasna – Serviciul de Investigații Criminale, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, Serviciul Criminalistic și Biroul de Investigații Criminale.

În activități, au fost angrenați și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Covasna, jandarmi din cadrul I.J.J. Covasna și Grupării de Jandarmi Mobilă „Burebista” Brașov, precum și specialiști din cadrul Biroului Vamal Regional Brașov.

Cercetările sunt continuate de către D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Covasna, sub  aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat și contrabandă.

 

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii