24 Mai 2016Sursa: IPJ SUCEAVA

MANDAT EUROPEAN DE ARESTARE, PUS ÎN EXECUTARE DE POLIŢIŞTI

Un bărbat, pe numele căruia autorităţile spaniole au emis un mandat european de arestare pentru trafic și consum de droguri, a fost depistat de poliţiştii din Suceava, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

La data de 23 mai a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava au depistat pe raza comunei Preuteşti, un bărbat de 26 de ani, care era urmărit internaţional.

Pe numele acestuia, autorităţile judiciare spaniole au emis un mandat european de arestare, fiind bănuit de comiterea infracţiunilor de trafic și consum de droguri, pe teritoriul Spaniei.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională- Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava, care a dispus reţinerea pentru 24 de ore, ulterior, fiind dispusă arestarea celui în cauză de către magistraţii Curţii de Apel Suceava.

Până la finalizarea procedurilor de predare către autoritățile spaniole, cel în cauză a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii