11 Ianuarie 2019Sursa: IGPR

INFRACȚIUNI CONSTATE ȘI SANCȚIUNI APLICATE, ÎN URMA ACȚIUNILOR DESFĂȘURATE DE POLIȚIȘTI

          Polițiștii au organizat, în cursul zilei de ieri, 241 de acțiuni pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii publice. Au fost constatate peste 650 de infracțiuni, iar pentru neregulile constatate în trafic, polițiștii au reținut 438 de permise de conducere.

 

La data de 10 ianuarie a.c., 11.350 de poliţişti au acționat, la nivel național, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate 241 de acțiuni și s-a intervenit la 2.257 de evenimente, dintre care 1.833 au fost sesizate prin 112.

 

În urma activităților, au fost constatate 673 de infracţiuni, 115 persoane fiind surprinse în flagrant delict.

 

De asemenea, au fost depistate 11 persoane urmărite național sau internațional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 54 de măsuri preventive.

 

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 6.791 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 2.100.000 de lei.

 

În trafic, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 90 de infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 438 de permise de conducere și retrase 109 certificate de înmatriculare.

 

Activităţile au fost desfăşurate împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii