26 Noiembrie 2021Sursa: IGPR

CERCETAT PENTRU TRAFIC DE DROGURI DE RISC

La data de 25 noiembrie 2021, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.- S.C., în baza unui mandat emis de Tribunalul București, au efectuat o percheziție domiciliară, la locuința unui bărbat bănuit de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc pentru consum propriu. Un mandat de aducere a fost pus în executare. 
 
Astfel, în perioada octombrie-noiembrie 2021, polițiștii din cadrul B.C.C.O. Bucureşti - Serviciul Antidrog au desfășurat activități pe linia combaterii traficului ilicit de droguri de risc (cannabis), documentând activitatea infracțională a unui bărbat, de 26 de ani.
 
În urma percheziției, au fost ridicate 4,15 kilograme de cannabis, 36.880 de lei, 750 de euro, despre care există suspiciunea că provin din comercializarea de droguri, un telefon mobil și o cartelă SIM.  
 
Persoana bănuită a fost prezentată procurorului din cadrul D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală – Secția de Combatere a Traficului de Droguri, care, după audieri, a dispus reținerea acesteia, pentru 24 de ore. Ulterior, a fost arestată preventiv.
 
În cauză, continuă activităţile, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.
 
La acțiune, au participat jandarmii din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Contact - Relaţii cu publicul / petiții

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii