14 Ianuarie 2019Sursa: IGPR

URMĂRIT INTERNAȚIONAL PENTRU FURTUL UNUI BANCOMAT CU BANI, DEPISTAT DE POLIȚIȘTI

Polițiștii din Olt au depistat un bărbat, urmărit internațional de autoritățile italiene, pentru furtul unui bancomat cu 120.000 de euro.

La data de 12 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale - Compartimentul Urmăriri, din Olt, cu sprijinul celor din cadrul Postului de Poliție Iancu Jianu și al luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat o descindere domiciliară, pe raza comunei Iancu Jianu.

În urma activității, polițiștii au depistat un tânăr, de 21 de ani, din localitate, urmărit internațional de autoritățile judiciare italiene pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, prejudiciul cauzat fiind de 120.000 de euro.

În fapt, la data de 27 aprilie 2018, cel în cauză, în complicitate cu mai multe persoane, ar fi pătruns într-un depozit din Italia, de unde ar fi sustras un tractor și un autovehicul. Folosind aceste vehicule, cei implicați ar fi spart zidul unei bănci, de unde ar fi sustras un bancomat și 120.000 de euro.

Polițiștii au prezentat bărbatul procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova. A fost dispusă reținerea acestuia pentru 24 ore, urmând a fi predat autorităților italiene.

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii