14 Februarie 2018Sursa: IPJ Constanța

URMĂRIT INTERNAȚIONAL, DEPISTAT DE POLIȚIȘTI

Poliţiştii din Constanța au depistat un bărbat care era urmărit internaţional pentru infracțiuni contra proprietății, fapte comise în Italia. Schimbul de date şi informaţii a fost asigurat de Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională.

La data de 13 februarie a.c., poliţiştii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au depistat un bărbat, de 38 de ani, din Mangalia, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile italiene.

Cel în cauză a fost dat în urmărire internaţională, pentru comiterea de infracțiuni contra proprietății, pe teritoriul Italiei.

Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, care a emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, pentru demararea procedurilor de predare către autoritățile italiene.

 

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii