09 Septembrie 2021Sursa: IGPR

REȚINUȚI PENTRU TRAFIC DE DROGURI DE MARE RISC

Ieri, 8 septembrie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au efectuat 5 percheziții domiciliare,  în municipiul București, la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc, trafic internațional de droguri de mare risc și constituirea unui grup infracțional organizat. 

Video: https://youtu.be/N9-gAzN_EgE

Din cercetări a reieșit că 6 persoane s-ar fi ocupat cu vânzare de droguri de mare risc, în municipiul București.

În urma perchezițiilor domiciliare, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 200 de grame de heroină, ambalate în punguțe din plastic de diverse gramaje, 3.500 de lei, despre care există indicii rezonabile că provin din activități de trafic de droguri, 4 cântare electronice, folosite pentru cântărirea drogurilor și 4 telefoane mobile.

Au fost puse în executare 6 mandate de aducere.

Persoanele bănuite au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. -Structura Centrală, în vederea audierii.

Procurorul de caz a dispus reținerea a 4 persoane și cercetarea uneia, sub control judiciar, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc, trafic internațional de droguri de mare risc și constituirea unui grup infracțional organizat.

La activități au participat și polițiști ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, jandarmi ai Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei și ai Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București.

Anterior, în perioada 4-5 august a.c., polițiștii au efectuat o acțiune de prindere în flagrant delict, în județul Ilfov, în urma căreia au fost capturate 4 kilograme de heroină și 80.000 de euro, iar 3 persoane au fost arestate preventiv.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale.

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii