10 Mai 2019Sursa: IGPR

REȚINUȚI PENTRU TRAFIC DE CANNABIS, HAȘIȘ ȘI COCAINĂ

Începând din luna aprilie a acestui an, polițiștii antidrog din cadrul Brigăzii de Combaterea a Criminalității Organizate Bucureşti, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au documentat activiatea infracțională a doi bărbați și o femeie, bănuiți de trafic de droguri de risc și de mare risc.

În urma tuturor activităților, au fost indisponibilizate 6,2 kilograme de cannabis, peste 100 de grame de cocaină, 60 de grame MDMA, 20 de grame de hașiș, 750 de euro și 17.600 de lei.

https://www.youtube.com/watch?v=lgulberaQAc

Operațiunea  a fost finalizată la data de 5 mai a.c., când, în jurul orei 4.30, cei trei au fost prinși în flagrant delict, imediat după  ce au vândut 2 kilograme de cannabis și 100 de grame de  cocaină, în schimbul a 11.000 de euro.

Ulterior, în baza mandatelor emise de Tribunalul București, au fost efectuate două percheziții domiciliare, în Arad și Timișoara, de unde au mai fost ridicate 2,5 kilograme de cannabis, 20 de game de hașis, 2 grame de cocaină, 750 de euro și 17.600 de lei.

Cei în cauză au fost prezentați procurorului D.I.I.C.O.T., fiind reținuți pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc și de mare risc. 

 

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii