13 Martie 2019Sursa: IPJ MARAMUREȘ

PRINS ÎN FLAGRANT, ÎN TIMP CE TRANSPORTA DROGURI DE MARE RISC

 

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Maramureş și  procurorii D.I.I.C.O.T., cercetează doi membri ai unei grupări infracționale, specializată în traficul cu droguri de risc şi mare risc.

La începutul acestei săptămâni, poliţiştii au prins în flagrant delict, pe raza municipiului Baia Mare, un tânăr, de 19 ani, în momentul în care urma să primească un colet cu droguri.

Coletul conţinea 1,543 kg. de cannabis şi 150 de pastile de MDMA şi era transportat din Spania, prin intermediul unei firme de transport.

Ulterior, a fost efectuată o percheziţie la locuința unui alt tânăr, de 22 de ani, implicat în cauză, în urma căreia au fost ridicate bunuri susceptibile a proveni din activităţi infracţionale.

Cei doi au fost conduși la audieri, iar în baza probatoriului administrat de procurori, au fost reţinuți pentru 24 de ore.

Ieri, 12 martie, au fost prezentați Tribunalului Maramureş, care a dispus faţă de unul dintre tineri măsura arestării preventive pentru 30 de zile, iar faţă de celălalt măsura controlului judiciar.

Cercetările continuă, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – B.T. Maramureș, sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de introducere în ţară de droguri de risc şi mare risc şi trafic de droguri.

Activitățile au beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii