07 Ianuarie 2019Sursa: IGPR

PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE TRAFIC DE DROGURI

În urma a 16 percheziții efectuate în Tulcea și Constanța, au fost depistate mai multe persoane bănuite de trafic de droguri de risc și substanțe noi susceptibile de a avea efecte psihoactive.

La data de 4 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Tulcea, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Tulcea, au efectuat 16 percheziții domiciliare, în municipiile Tulcea și Constanța, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și efectuare fără drept de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 3 plante de cannabis, semințe de cannabis, diferite cantități de fragmente vegetale, reprezentând droguri de risc și substanțe noi susceptibile de a avea efecte psihoactive. Au mai fost ridicate în vederea continuării cercetărilor 17 telefoane mobile, 18 cartele SIM și 5.590 de lei.

De asemenea, în aceeași zi polițiștii au pus în executare 14 mandate de aducere.

Din anchetă au rezultat indicia că, în cursul anului 2018, 15 persoane cu vârste cuprinse între 17 și 30 de ani, din municipiile Tulcea și Contanța, ar fi deținut și distribuit droguri de risc, ar fi procurat și comercializat substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, pe raza județului Tulcea.

La data de 5 ianuarie a.c., Tribunalul Tulcea a luat față de 7 persoane măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, iar la descinderi au participat polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Tulcea.

 

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii