24 Noiembrie 2021Sursa: IGPR

PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE OPERAȚIUNI CU SUBSTANŢE SUSCEPTIBILE DE A AVEA EFECTE PSIHOACTIVE

Astăzi, 24 noiembrie, polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală, efectuează 8 percheziții domiciliare, în municipiul București, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de efectuare de operațiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.   

Astfel, mai multe persoane ar fi desfășurat activități de comercializare de substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, în zona străzii George Georgescu, cunoscută ca fiind un adevărat punct roșu pe harta traficului de astfel de substanțe, din capitală.

La sediul D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, vor fi conduse, în vederea audierii, 12 persoane.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și al polițiștilor Direcției de Combatere a Criminalității Organizate și Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanțiile procesuale, prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii