14 Septembrie 2017Sursa: IPJ Harghita

PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE EVAZIUNE FISCALĂ ȘI CONTRABANDĂ

Aproximativ 100.000 de lei, în valută și monedă autohtonă, peste 30 de litri de alcool, telefoane mobile, sute de recipiente şi etichete au fost ridicate polițiștii din Harghita, în urma a 5 percheziții domiciliare. Cinci bărbați sunt cercetați pentru evaziune fiscală şi contrabandă.

La data de 13 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita au efectuat 5 percheziţii domiciliare pe raza judeţului, la tot atâtea persoane bănuite de evaziune fiscală şi contrabandă.

În urma perchezițiilor, au fost ridicați 33,5 litri de alcool, 117 etichete, 74 de capace autosigilante, 99 de recipiente goale, 121 de capace, 33 de sticle, 78.210 lei, 89.000 de forinți, 2.230 de euro, 4 telefoane mobile, 2 cartele, un corn de cerb şi o pereche de coarne de căprior.

Polițiștii continuă cercetările faţă de 5 bărbaţi, cu vârsta cuprinsă între 39 și 70 de ani, din localităţile Miercurea-Ciuc, Lupeni şi Corund, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Harghita.

La activități au participat polițiști specializați în combaterea criminalității organizate, de la ordine publică, investigații criminale și criminaliști.

 

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii