25 Noiembrie 2015Sursa: IPJ BISTRITA-NASAUD

PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE CONTRABANDĂ

Poliţiştii din Bistriţa - Năsăud au ridicat 18.960 de ţigarete, o armă cu aer comprimat şi 14.370 de lei, în urma a 10 percheziţii efectuate pe raza a două judeţe, la locuinţele unor persoane bănuite de contrabandă./ 4 persoane au fost reţinute.

La data de 24 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţe Judeţean Bistriţa - Năsăud, cu sprijinul celor din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei, au efectuat 10 percheziţii, în judeţele Bistriţa - Năsăud şi Maramureş, la persoane bănuite de contrabandă.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat 18.960 de ţigarete, o armă cu aer comprimat şi 14.370 de lei.

Percheziţiile au vizat 10 persoane, bănuite că, în perioada septembrie - noiembrie 2015, ar fi constituit un grup infracţional în scopul introducerii frauduloase de ţigarete în România, precum şi al distribuirii şi comercializării acestora pe raza judeţului Bistriţa-Năsăud, fără plata către bugetul de stat a taxelor vamale şi accizelor aferente.

În urma administrării probatoriului, 4 persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat şi contrabandă calificată, urmând a fi prezentate magistraţilor în cursul zilei de astăzi, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.       

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Galerie foto

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii