09 Noiembrie 2018Sursa: IPJ CONSTANȚA

MANDAT EUROPEAN DE ARESTARE, PUS ÎN EXECUTARE DE POLIŢIŞTI

     

      Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigații Criminale au depistat un bărbat, urmărit internaţional pentru săvârșirea infracțiunilor de proxenetism și trafic de persoane, fapte comise în Germania.

La data de 8 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliției Județean Constanța au identificat un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din municipiul București, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile germane.

     Cel în cauză a fost dat în urmărire internaţională pentru comiterea infracțiunilor de proxenetism și trafic de persoane, fapte comise în Germania.

     Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

     Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța care a emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Constanța.

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii