05 Iulie 2019Sursa: IGPR

BĂNUIŢI DE TRAFIC DE DROGURI, PRINŞI ÎN FLAGRANT DELICT DE POLIŢIŞTI

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Bacău, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au depistat în flagrant delict, ieri, 4 iulie, în orașul Onești, două persoane, în timp ce ar fi efectuat o tranzacţie cu droguri de mare risc. Polițiștii au descoperit 100 de grame de cocaină, 982 de comprimate de ecstasy (MDMA), cu diferite logo-uri și 8.200 de euro, bani necesari efectuării tranzacției.

VIDEO: https://youtu.be/gAPOQiWVecQ

Anterior acestui flagrant, în zilele de 3 și 4 iulie a.c., polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității din Bacău au desfășurat activități pentru destructurarea unei rețele de trafic de droguri ce ar fi acționat pe raza judeţelor Bacău și Brașov.

 

Astfel, polițiștii au efectuat 8 percheziții la locuințele unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc și au pus în executare 7 mandate de aducere, fiind depistate diferite cantități de droguri de risc, respectiv canabis.

 

Din cercetări a reieșit faptul că 8 persoane, din județele Bacău, Arad si Brașov, ar fi comercializat cocaină și ecstasy.

 

Persoanele în cauză sunt cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc.

 

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale și  al inspectoratelor de poliție județene Braşov şi Bacău. La activități au participat și jandarmi din Bacău.

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii