17 Iunie 2022Sursa: IGPR

APROXIMATIV 8 KILOGRAME DE CANNABIS, DESCOPERITE DE POLIȚIȘTII ANTIDROG

La data de 15 iunie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului de droguri.

Astfel, la data de 14 iunie a.c., un bărbat ar fi introdus pe teritoriul României, prin intermediul unei firme de transport pachete, 7,80 kilograme de cannabis. Coletul, expediat din Spania, ar fi fost ridicat de către persoana bănuită la data de 15 iunie a.c., aceasta fiind prinsă, în flagrant delict, de către polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București – Serviciul Antidrog.

 

La data de 15 iunie 2022, procurorii D.I.I.C.O.T.– Structura Centrală au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a bărbatului, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic internaţional de droguri de risc și trafic intern de droguri de risc. Ulterior, la data de 16 iunie a.c., Tribunalul București a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

 

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Galerie foto

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Contact - Relaţii cu publicul / petiții

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii