10 Ianuarie 2017Sursa: IPJ Prahova

APROAPE 39.000 DE ŢIGARETE PRODUSE ILEGAL, RIDICATE DE POLIȚIȘTI

Poliţiştii din Prahova au surprins în flagrant delict două persoane care produceau şi comercializau ilegal produse din tutun. Aproape 39.000 de ţigarete au fost descoperite pe DN 1, la Sinaia.

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice al I.J.P. Prahova au surprins în flagrant delict două persoane bănuite că ar fi produs şi comercializat ţigarete în afara cadrului stabilit de lege.

Astfel, ieri, 9 ianuarie a.c., persoanele bănuite au fost depistate conducând un autoturism pe DN 1, fiind oprite în trafic, în staţiunea Sinaia.

În urma controlului autoturismului, poliţiştii au descoperit în habitaclu şi portbagaj 38.740 de ţigarete netimbrate, care au fost indisponibilizate.

Continuând cercetările, a rezultat că ţigaretele ar fi fost produse la domiciliul unuia din cei doi ocupanţi ai autoturismului, urmând să fie valorificate în judeţele Mureş, Braşov şi Sibiu.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de producere de produse accizabile în afara antrepozitului fiscal autorizat.

De asemenea, una dintre persoanele bănuite (un bărbat, de 44 de ani, din Bucov) a fost reţinută şi încarcerată în Arestul I.J.P. Prahova, urmând a fi prezentată instanţei, cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi.

Fişiere ataşate

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii