23 Noiembrie 2015Sursa: IPJ Suceava

256.000 DE ŢIGARETE, CONFISCATE DE POLIŢIŞTI

Poliţiştii din Suceava au ridicat 256.000 de ţigarete de contrabandă, în urma unui control în trafic. Ţigaretele, în valoare de peste 140.000 de lei, au fost confiscate, vehiculul cu care erau transportate a fost indisponibilizat, iar persoanele care le deţineau au fost reţinute.

 

La data de 23 noiembrie a.c., în jurul orei 00.45, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul care se deplasa pe D.N. 17, pe raza comunei Pojorâta.

 

Întrucât conducătorul auto a refuzat să oprească, s-a procedat la urmărirea acestuia, iar după aproximativ 1,5 km., poliţiştii au reuşit să imobilizeze vehiculul în cauză.

În autoturism au fost identificaţi doi bărbaţi, de 21 şi 29 de ani, ambii din comuna  Moldova Suliţa, judeţul Suceava.

În urma controlului, poliţiştii au descoperit în vehicul 12 baxuri cu ţigări de provenienţă extracomunitară, în care se aflau 12.800 de pachete de ţigarete de contrabandă (256.000 de ţigarete).

 

Ţigaretele, în valoare de 141.400 de lei, au fost confiscate, iar autovehiculul folosit la transportul acestora a fost indisponibilizat.

Cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  contrabandă şi încarceraţi în Arestul  Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, urmând a fi prezentaţi magistraților, cu propunere de arestare preventivă. 

Galerie foto

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii