04 Iulie 2019Sursa: IGPR

INVITAȚIE

Jurnaliştii acreditaţi pe lângă Inspectoratul General al Poliţiei Române sunt invitaţi să participe, mâine, 5 iulie, la un eveniment de presă, organizat în contextul acțiunilor întreprinse de Poliția Română pentru siguranţa cetățenilor, conform planului de măsuri aprobat pentru sezonul estival.

 

Activitățile care vor începe mâine și se vor desfășura pe toată perioada weekendului vor viza prevenirea accidentelor rutiere, combaterea traficului de droguri, prevenirea faptelor comise cu violență și altor fapte antisociale.

La acțiune vor participa polițiști de la rutieră și poliția autostrăzi, trupele speciale de intervenție, ofițeri de la combaterea criminalității organizate și antidrog, care vor beneficia de sprijinul unui elicopter al Inspectoratului General de Aviație al MAI.

 

Reprezentanţii mass-media sunt aşteptaţi pe Autostrada A2, km 20, la ora 10.45, unde va avea loc un scurt briefing, pe tema acțiunii.

 

Ulterior, ne vom deplasa către o altă locație, unde se va desfășura activitatea. Jurnaliștii vor putea filma pe tot parcursul acțiunii, inclusiv în timpul instructajului cu efectivele participante la acțiune și în timpul deplasării către locul de desfășurare.

 

Vă rugăm să nu mediatizați acțiunea înainte de începerea efectivă a acesteia.

 

Persoană de contact: Comisar de poliție Georgian Drăgan.

 

Vă mulțumesc!

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii