29 Ianuarie 2019Sursa: IGPR

ÎNTREVEDERE A CONDUCERII POLIȚIEI ROMÂNE CU O DELEGAȚIE DIN QATAR

Astăzi, 29 ianuarie 2019, prim-adjunctul inspectorului general al Poliției Române, chestor de poliție Victor Wili Apreutesei a condus o întrevedere de lucru cu o delegație din Qatar, la sediul Inspectoratului General al Poliției Române.

Scopul vizitei l-a reprezentat identificarea unor posibilități de cooperare între structurile de specialitate ale Poliției Române și forțele de securitate ale statului Qatar. 

 

Delegația qatareză, condusă de locotentent colonel Mohamed Mesfer Hamad Alshahwani, directorul Departamanetului de Pregătire din cadrul Forțelor de Securitate Internă (Lakwiya), efectuează o vizită de lucru în România, în perioada 27 ianuarie-1 februarie 2019.

 

La întrevederea de astăzi, din partea Poliției Române, au mai participat specialiști din cadrul Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale, Unității Centrale de Analiză a Informațiilor, Centrului Operațional, Direcția Afaceri Europene, Misiuni și Relații Internaționale, respectiv din cadrul Direcției Management Resurse Umane care au susținut, pe domenii de activitate, prezentări succinte ale activității structurii din care fac parte.

 

Scopul acestei vizite l-a reprezentat identificarea unor posibilități de cooperare între forțele de Securitate ale Statului Qatar și structurile de specialitate ale Poliției Române, precum și participarea, din partea reprezentanților statului asiatic, la cursuri de specialitate organizate de Poliția Română.

 

Partenerii din Qatar și-au exprimat speranța dezvoltării unei bune colaborări cu Poliția Română și și-au manifestat dorința realizării unor exerciții comune cu polițiștii români, în special în perspectiva organizării, de către statul Qatar, a Campionatului Mondial de Fotbal din anul 2022.

 

La rândul său, prim-adjunctul inspectorului general al Poliției Române, chestor de poliție Victor Wili Apreutesei le-a mulțumit ofițerilor qatarezi pentru vizită și pentru interesul manifestat, exprimându-și încrederea într-o bună colaborare.

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii