28 Decembrie 2018Sursa: IPJ Hunedoara

AŢI VĂZUT-O?

Polițiștii caută o fată, din Orăștie, care a plecat de acasă și nu a mai revenit. Persoanele care deţin informaţii utile anchetei sunt rugate să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

La data de 27 decembrie a.c., Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată de un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din localitate, despre faptul că, la data de 26 decembrie a.c., în jurul orei 21:30, fiica sa, Muntean Lorena Maria, în vârstă de 13 ani, a plecat voluntar de la  domiciliu, după o ceartă cu acesta.

Fata are 65 de kilograme, 1.65 metri, ochi căprui și păr şaten. În momentul plecării de la domiciliu, purta o vestă de culoare roşie, un hanorac gri cu glugă, colanţi de culoare închisă şi ghete argintii.

În urma primirii sesizării, poliţiştii au demarat activități investigative şi de  căutare, în vederea depistării fetei, faţă de care a fost solicitată măsura urmăririi naţionale. 

Persoanele care deţin informaţii utile anchetei sunt rugate să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

 

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii