30 Octombrie 2020Sursa: IGPR

Vinzi droguri, nu poţi să te piteşti de poliţişti

Despre acțiunile punctuale, la nivel local sau despre cele complexe, desfăşurate la nivel regional sau naţional, am scris în nenumărate rânduri, în aceeaşi măsură în care, zi de zi, are loc şi lupta poliţiştilor cu acest fenomen infracţional. Un exemplu este şi cel recent, când polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești au efectuat cinci percheziții domiciliare pentru destructurarea unei grupări infracționale specializate în trafic de droguri de mare risc.

Patru dintre acestea au avut loc în județul Argeș și una în județul Vâlcea, la locuințele a trei persoane bănuite de trafic de droguri. Cercetările ulterioare au demonstrat că, începând cu luna mai a acestui an, până în prezent, suspecţii au vândut droguri de mare risc.

Cu ocazia perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate trei laptopuri, 12.000 de euro, aproape 6.000 de lire sterline şi 41.000 de lei, arme albe și două autoturisme, zece persoane fiind conduse la sediul poliției, pentru audieri.

În baza rezultatelor investigaţiilor poliţiştilor şi a probelor administrate de aceştia, doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind prezentaţi Tribunalului Argeș.

Polițiștii argeșeni au beneficiat și de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Marius TOMA

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii