13 Noiembrie 2020Sursa: IGPR

Prins cu ecstasy-ul în flagrant

Polițiștii specializaţi în combaterea grupurilor infracţionale din Alba, împreună cu procurorii aveau de ceva vreme în vizor o activitate de vânzare de droguri cu conexiuni în afara ţării. Treptat, prin acţiuni specifice, aceştia au reuşit identificarea posibilului dealer, trecând la supravegherea atentă a acestuia.

Astfel că, recent, în localitatea Ocna Mureș, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, împreună cu procurorii Serviciului teritorial Alba al D.I.I.C.O.T., au efectuat cercetări în acest dosar deschis pentru vânzarea de droguri de mare risc, mai precis MDMA. Suspectul, deja identifcat, era un bărbat, de 42 de ani, din comuna Bucerdea. 

El a fost prins în flagrant delict în timp ce încerca să vândă 348 de comprimate de ecstasy, despre care existau informaţii că provin din Germania. 

În urma audierii suspectului de către poliţişti şi procurorul de caz, acesta a fost prezentat în fața magistraților Tribunalului Alba, care au dispus cercetarea sa în stare de arest preventiv, pentru introducerea în țară de droguri de mare risc și pentru trafic de droguri de mare risc. 

Cercetările au fost continuate de poliţişti pentru documentarea întregii sale activități infracționale şi a posibilelor conexiuni.

 

Marius TOMA

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii