01 Mai 2019

RECOMANDĂRI PENTRU ÎNTOARCEREA DIN MINIVACANȚĂ

Poliţiştii sunt la datorie și acționează pentru fluidizarea și monitorizarea traficului, în vederea preîntâmpinării producerii unor evenimente grave, la întoarcerea din minivacanţa prilejuită de Sărbătoarea Paștelui și 1 Mai. Vă recomandăm să conduceți cu atenție și prudență și să respectați indicațiile polițiștilor din teren.


Poliţiştii sunt la datorie și acționează pentru fluidizarea și monitorizarea traficului, în vederea preîntâmpinării producerii unor evenimente grave, la întoarcerea din minivacanţa prilejuită de Sărbătoarea Paștelui și 1 Mai.

          Vă recomandăm să conduceți cu atenție și prudență și să respectați indicațiile polițiștilor din teren.

 

Astăzi, la întoarcerea din minivacanţă, poliţiştii continuă acţiunile din stradă, pentru prevenirea evenimentelor grave, combaterea încălcării regimului legal de viteză şi salvarea de vieţi.

 

Vă recomandăm să conduceți fără bruscarea comenzilor vehiculelor și să efectuați fiecare manevră doar după o temeinică asigurare.

 

Evitați efectuarea depăşirilor care, în condiţiile unui trafic rutier aglomerat, pot fi extrem de periculoase.

 

Circulați cu viteză redusă, adaptată permanent condiţiilor concrete din trafic, în special când se circulă în coloană. De asemenea, pentru un plus de siguranţă, se impune şi mărirea distanţei în mers între vehicule.

 

În condiţiile unui trafic aglomerat sau a apariţiei blocajelor rutiere, păstraţi-vă calmul, nu blocaţi intersecţiile şi nu vă angajaţi în depăşirea unei coloane de autovehicule.

 

Dată fiind experiența redusă, recomandăm conducătorilor auto începători să evite, pe cât posibil, conducerea autovehiculului pe timp de noapte sau pe distanţe mari.

 

Toţi ocupanţii autovehiculelor trebuie să utilizeze centura de siguranţă!

 

Pietonilor le recomandăm să traverseze numai prin locurile marcate corespunzător, după o temeinică asigurare și să evite deplasarea pe partea carosabilă.

 

DRUM BUN!