24 Noiembrie 2021

PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE TRAFIC DE DROGURI DE RISC SI MARE RISC

La data de 24 noiembrie 2021, polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Mehedinți, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Mehedinți, au efectuat 9 percheziții domiciliare, în județul Mehedinți, într-o cauză de trafic de droguri de risc și de mare risc.


La data de 24 noiembrie 2021, polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Mehedinți, împreună cu  procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Mehedinți, au efectuat 9 percheziții domiciliare, în județul Mehedinți, într-o cauză de trafic de droguri de risc și de mare risc.

Din cercetări a reieșit că o persoană ar fi comercializat cannabis, cocaină şi comprimate de MDMA către diverşi consumatori, din municipiul Drobeta Turnu-Severin.

Acesta ar fi comercializat cannabis la prețul de 50-60 de lei pe gram.

La sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Mehedinți, au fost conduse, în vederea audierii, 5 persoane.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale, prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.