SITUAŢIA TRAFICULUI LA ORA 11.30

Ora:11.30

Data:02 Decembrie 2015

Sursa:INFOTRAFIC

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația rutieră pe DN7 este blocată pe ambele sensuri între localitățile vâlcene Călimăneşti şi Brezoi (la kilometrul 200), din cauza unor bolovani căzuţi pe suprafaţa carosabilă. Conducătorii de autovehicule cu masa totală maximă autorizată mai mică de 3,5 tone care doresc să se deplaseze pe ruta Râmnicu Vâlcea – Sibiu pot utiliza ruta: Călimănești – DJ703G – Jiblea Nouă – Sălătrucel – Berislăvești – DJ703N – Brădișor – Perișani – Racovița – Cornetu, cu revenire pe DN7.

De asemenea, din pricina prăbușirii pe carosabil a unui număr foarte mare de copaci, traficul rutier pe DN13B este oprit pe ambele sensuri între Gheorghieni şi Praid, în județul Harghita. Conducătorii auto sunt sfătuiți să folosească următoarele variante ocolitoare: Praid – Odorheiu Secuiesc – Miercurea Ciuc – Gheorghieni sau Praid – Bălăușeri – Târgu Mureș - Reghin – Toplița – Gheorghieni.

Pentru a se permite executarea unor lucrări la un pod CF în stația Musculești, traficul feroviar pe secția de cale ferată 202 Târgu Jiu – Craiova este oprit astăzi, până la ora 15.00, între Bărbătești și Țânțăreni, în județul Gorj.