FLUCSĂ NICOLAE SORIN

Născut în: TIMISOARA, JUD. TIMIS

Data nașterii: 02-09-1981

Cetățenie: Română

Domiciliat în: ORADEA, JUD. BIHOR

Localitatea: ORADEA

Motivul: MANDAT DE EXECUTARE A PEDEPSEI CU INCHISOAREA

Fapta: Tentativa de omor

Detalii

Începând din anul 2007 a inițiat constituirea, a aderat, a sprijinit un grup infracțional organizat în scopul comiterii de infracțiuni, de amenințări, acte de violență, șantaj, lipsire de libertate în mod ilegal. În data de 25/26.04.2008 la cererea unui membru al grupului infracțional organizat, s-a deplasat pe o stradă din Timișoara, înarmat cu o sabie spre gâtul victimei cu intenția de a-i curma viata, leziuni care astfel i-au pus viața în pericol. În noaptea de 12/13.05.2008 împreună cu membrii grupului organizat Ș.D., I. I., G.C. Și F.D., au adus atingere bunelor moravuri și a tulburat ordinea publică prin exercitarea de acte de violență asupra părții vătămate C.L., care a suferit leziuni vindecabile de 7 zile de îngrijiri medicale.

La data de 19.02.2015 în jurul orelor 13:20 inculpații F. N. S. și T.  A. și o altă persoană rămasă neidentificată, în timp ce se aflau în incinta Centrului Iulius Mall Timișoara, au aplicat persoanei vătămate S.I.A. acte de violență, cauzându-i acesteia leziuni ce au necesitat pentru vindecare un nr. de 35 de zile de îngrijiri medicale, în acelasi timp prin violențele exercitate asupra persoanei vătămate au tulburat liniștea și ordinea publică.

M.E.P.I. nr. 4178/2018 din data de 03.12.2018 emis de Judecătoria Timișoara condamnat la 21 ani, 8 luni și 666 de zile închisoare și 6.500 lei amendă penală pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor calificat, lipsire de libertate în mod illegal, ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și înșelăciune.

Trimite sesizare

CAPTCHA Image
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii