Sursa: INFOTRAFIC   Categorie: Stire   

SITUAȚIA TRAFICULUI LA ORA 07.00

Data: 27 Februarie 2021

Ora: 07:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier.

Pe principalele artere rutiere (autostrăzile A1 București – Pitești, A2 București – Constanța, A3 București – Ploiești, DN 1 Ploiești - Brașov) se circulă în condiții de vizibilitate bună, pe un carosabil uscat, cu valori de trafic normale.

Până la finalul lunii mai, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsoanele kilometrice 11-17 și 27-33, se circulă deviat de pe sensul către București (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), traficul desfăşurându-se pe câte o bandă pentru fiecare direcţie. Măsura este impusă în vederea efectuării de lucrări de reabilitare a părţii carosabile.

De asemenea, a fost închis și nodul rutier de acces în localităţile Cernica şi Bălăceanca, județul Ilfov, fiind restricţionată circulaţia pe breteaua de intrare/ieşire din autostradă și DNCB, pe sensul Constanța – București.

Recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condițiile de trafic și de drum, să crească distanța de siguranță între autovehicule și să reducă viteza în zona lucrărilor la carosabil.