Sursa: INFOTRAFIC   Categorie: Stire   

SITUAŢIA TRAFICULUI LA ORA 07:00

Data: 23 Mai 2019

Ora: 07:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă ca urmare a vreunui eveniment rutier.

Însă pe mai multe artere rutiere se execută lucrări la partea carosabilă, din această cauză fiind în vigoare mai multe restricţii de circulaţie, astfel:

Pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, la kilometrul 36, pe podul peste râul Argeş, în zona localităţii Căscioarele, judeţul Giurgiu, traficul este deviat de pe calea 2 (sensul de mers către Bucureşti) pe calea 1 (sensul către Piteşti), unde se desfăşoară dirijat, pe câte o bandă, în ambele sensuri.

Şi pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa circulaţia rutieră este deviată, de pe calea 1 (Bucureşti - Constanţa) pe calea 2 (Constanţa - Bucureşti), pe tronsonul kilometric 84 - 92, între localităţile Vlad Ţepeş şi Vâlcelele, judeţul Călăraşi, unde se desfăşoară tot dirijat, pe câte o bandă pentru fiecare direcţie.

Pe DN 1 Ploieşti - Braşov, între kilometrii 102 şi 107, în localitatea Comarnic, judeţul Prahova, circulaţia se desfăşoară alternativ, pe un fir, dirijat cu piloț, pentru a permite efectuarea lucrărilor de asfaltare.

În judeţul Ialomiţa, pe DN 2, între localităţile Moviliţa şi Coşereni, se efectuează lucrări de asfaltare pe ambele sensuri de mers, traficul desfăşurându-se alternativ, prin dirijarea piloţilor de trafic.

În judeţul Mehedinţi, pe DN 6 Drobeta Turnu Severin - Orșova, la poziţiile kilometrice 358+268 (viaductul Tarovăț), 358+518 (viaductul Jupalnic) și 362+664 (viaductul Valea lui Stan), se vor executa lucrări de asfaltare până la sfârşitul lunii în curs, traficul desfăşurându-se dirijat, prin intermediul piloților şi al indicatoarelor rutiere.