01 Mai 2021Sursa: IGPR

SĂRBĂTORI ÎN MISIUNE, DEPARTE DE CASĂ

40 de polițiști români vor petrece sărbătoarea Sfintelor Paști în misiuni internaționale, în 8 teatre de operații.

Astfel, 11 polițiști își desfășoară activitatea în cadrul Misiunii de Stabilizare a Organizației Națiunilor Unite în Republica Democrată Congo (M.O.N.U.S.C.O.), 3 polițiști acționează în cadrul Misiunii Consultative a Uniunii Europene în Ucraina (E.U.A.M.), 2 polițiști în cadrul Misiunii U.E. de Consolidare a Capacității Civile în Niger (E.U.C.A.P. SAHEL NIGER) și 6 polițiști în cadrul Misiunii U.E. de Monitorizare în Georgia (E.U.M.M.).

Un polițist este în Misiunea de Coordonare pentru Sprijinul Poliției în Teritoriile Palestiniene (E.U.P.O.L. COPPS), 8 polițiști, în cadrul Misiunii Multidimensionale de Stabilizare Integrată a Organizației Națiunilor Unite în Republica Centrafricană (M.I.N.U.S.C.A.), 5 polițiști în cadrul Forței de Menținere a Păcii a  Organizației Națiunilor Unite în Cipru (U.N.F.I.C.Y.P.) și 4 polițiști în cadrul Misiunii Organizației Națiunilor Unite în Sudanul de Sud (U.N.M.I.S.S.).

Cei 40 de polițiști, aflați în misiuni internaționale, organizate sub egida organizațiilor pentru securitate mondială, vor petrece Sfintele Paști departe de familie și de cei de acasă.

Le dorim sărbători fericite și să se întoarcă cu bine acasă!

 

 

 

 

 

 

 

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii