04 Decembrie 2018Sursa: IGPR

ÎNTÂLNIREA BILATERALĂ ROMÂNO-SUEDEZĂ

Inspectorul general adjunct al Poliției Române, comisar-șef de poliție Ciprian Miron, a avut o întrevedere de lucru cu adjunctul Poliției Suedeze, domnul Mats Löfving. Cei doi oficiali au subliniat importanța continuării și dezvoltării cooperării în plan operativ, în spiritul valorilor comune de siguranță și legalitate. 

 

În perioada 3-4 decembrie a.c., la sediul Inspectoratului General al Poliției Române, a avut loc o întâlnire a inspectorului general adjunct al Poliției Române, comisar-șef de poliție Ciprian Miron, cu o delegație din Suedia, condusă de adjunctul Poliției Suedeze, domnul Mats Löfving.

 

Întrevederea a vizat dezvoltarea colaborării cu autoritățile din Suedia, prin schimbul eficient de date și informații, realizat în scopul prevenirii și combaterii criminalității.

 

De asemenea, au fost discutate aspecte concrete de colaborare pentru combaterea criminalității organizate, a criminalității itinerante și a celei economice, precum și referitoare la analiza informațiilor.  

 

Partenerii suedezi și-au exprimat aprecierea față de profesionalismul polițiștilor români și au subliniat importanța schimbului de informații și bune practici, în combaterea oricăror forme de criminalitate.

 

La rândul său, inspectorului general adjunct al Poliției Române și-a exprimat încrederea într-o bună cooperare polițienească internațională între cele două state și a mulțumit pentru disponibilitatea autorităților din Suedia, în derularea activităților comune.

 

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii