22 Mai 2019Sursa: IGPR

COMUNICAT

CATHERINE DE BOLLE: Polițiștii români sunt foarte apreciați la Europol. Sunt profesioniști, devotați și au multă experiență.

Inspectorul general al Poliției Române, chestor general de poliție Ioan BUDA, s-a întâlnit, în cursul acestei zile, la sediul I.G.P.R., cu directorul executiv al Europol, Catherine De Bolle.

Cu acest prilej, cei doi oficiali au discutat despre cooperarea dintre cele două instituții, având în vedere că Europol este o structură cheie pentru cooperarea polițienească la nivelul Uniunii Europene.

În acest context, inspectorul general al Poliției Române a menționat următoarele: ”Apreciem sprijinul acordat de Europol pentru derularea investigațiilor polițienești. Ne manifestăm deschiderea în vederea intensificării colaborării, pe toate palierele de activitate, pentru siguranța oamenilor, indiferent dacă vorbim despre români, cetățeni europeni sau ai altor state.”

Prezența în România a doamnei Catherine De Bolle are loc în contextul desfășurării, în țara noastră, a reuniunii  Consiliului de administrație al Europol (Europol Management Board).

La acest eveniment, care va avea loc în perioada 23 - 24 mai 2019, vor participa 90 de reprezentanți ai Statelor Membre ale Uniunii Europene, ai Comisiei Europene și ai Europol.

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii