16 Aprilie 2018Sursa: IPJ HUNEDOARA

AŢI VĂZUT-O?

Polițiștii din Hunedoara caută o minoră, de 14 ani, care a plecat de la locuinţa sa din Petrila şi nu a mai revenit. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea ei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112.

La data de 15 aprilie a.c., polițiștii din Petrila, județul Hunedoara, au fost sesizați de o femeie din localitate că fiica sa, Stanciu Diana Valentina, de 14 ani, a plecat de la locuinţa sa din Petrila, în noaptea de 14 spre 15 aprilie şi nu a mai revenit.

Mama minorei a declarat că nu e prima oară când aceasta pleacă de acasă, existând posibilitatea să fi plecat în municipiul Arad.

Minora are 1,50 m. înălţime, aproximativ 45 de kg., ochi căprui, păr şaten, tuns la baza umerilor, faţă ovală, ten măsliniu, fără semne particulare.

La data plecării, aceasta era îmbrăcată cu o bluză de trening de culoare roz, cu două dungi roşii pe mâneci, o pereche de blue-jeans şi pantofi sport de culoare roz.

Persoanele care deţin informaţii utile pentru depistarea copilei sunt rugate să sune la numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie. 

Semnalări cazuri de corupţie

Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806

Detalii

Relaţii cu publicul

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.

Detalii

Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.

Detalii